Video

Entreeding klanten aan het woord: Breegink uit Nijkerk

Breegink & A. den Breejen B.V. uit Nijkerk & Zwanenburg is een aannemingsbedrijf in de GWW. Ze nemen zelf projecten in met name midden Nederland. Ze zijn gespecialiseerd in het kleinere werk met machines tot 10 ton. Martin van Ginkel gebruikt entreeding met name voor het inhuren van materieel. "We bestaan inmiddels 40 jaar en er werken circa 30 medewerkers bij ons". Machines boven de 10 ton worden ingehuurd bij collega-bedrijven. Breegink & A. den Breejen zet eerst alle eigen machines in en huurt vervolgens materieel bij om alle klanten optimaal van dienst te kunnen zijn. "Wij zijn VCA gecertificeerd en maken uitsluitend gebruik van bedrijven die dat ook zijn. Via entreeding.com kunnen we hierop eenvoudig selecteren". Breegink maakt gebruik van vaste relaties en zoeken ook nieuwe relaties in nieuwe gebieden. Klanten vragen steeds vaker landelijke dekking. Via entreeding is dit heel goed mogelijk. "Voor 14.00 uur besteld, is de volgende dag aanwezig!". Door de nieuwsbrief van entreeding word ik op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen in de markt. Daarnaast is het mooi om nieuwe machines te presenteren en te zien wie er iets nieuws heeft aangeschaft. Martin: "Materieel wat we zelf niet hebben, huren we in op entreeding.com"

ENTREEDING.COM Komatsu PC3000

BIA heeft de eerste Komatsu PC3000 hydraulische graafmachine in de Benelux in werking gesteld bij de groep HeidelbergCement in Maastricht. De 256 ton zware rupsgraafmachine heeft 1260 pk en 800 kN om de 8,5m3 bak te vullen.

Entreeding klanten aan het woord: Van Schaijk uit Harmelen

Van Schaik Grondverzet B.V. houdt zich bezig met allerhande werkzaamheden in de GWW. Van Schaik Grondverzet B.V. is 30 jaar geleden opgericht. Van Schaik is te betitelen als een familiebedrijf, immers ook de zoon en de dochter werken bij het bedrijf. Er werken 10 mensen in vaste dienst en 3 ZZp-ers die frequent worden ingehuurd. Verder wordt er regelmatig ingehuurd. Het bedrijf werkt in de driehoek Rotterdam, Amsterdam, Den Bosch. Van Schaik gebruikt entreeding.com met name voor het inhuren van materieel. Zeker als opdrachtgevers van Van Schaik een project buiten de regio heeft wordt entreeding gebruikt om ter plaatse een professionele partner te vinden. " buiten je regio met je niet altijd bekend met je collega's" Entreeding wordt dagelijks bekeken bij van Schaik. Zo blijven ze altijd up tot date. Greet: " Heb ik wel eens materieel over, zet ik het op entreeding.com, gaat het toch weer weg!"

Entreeding klanten aan het woord: 'Bruurs uit Moergestel'

Om u nog duidelijker te maken hoe entreeding.com werkt en hoe onze klanten voordelen behalen middels het systeem zullen wij u een aantal van hen aan u voorstellen. Deze keer met Hayno Tempels, planner bij Bruurs Loon- en Transportbedrijf. Bruurs Loon- en Transportbedrijf V.O.F. uit Moergestel werkt al jaren met entreeding.com. Iedere ochtend wordt direct entreeding.com opgestart. Zo ziet men in één oogopslag wat er speelt in Nederland op het gebied van Grond-, Weg- en Waterbouw. Hayno Tempels, planner bij Bruurs, heeft direct inzicht in de vraag naar en het aanbod van materieel. Tempels gebruikt het systeem voor zowel verhuur als inhuur. Door het versturen van een sms via entreeding.com heeft een chauffeur altijd de juiste informatie bij de hand en kunnen klanten perfect worden geholpen. Hayno: "Via entreeding.com ben ik mijn materieel kwijt in zeer korte tijd"